Agenda

CONCERTS  &  WORKSHOPS

vr. 13 januari  /  vr. 10 februari  /  vr. 10 maart  /  vr. 14 april

11.00 - 11.45


Tweestemmig zingen zonder bladmuziek

een serie van 4 online workshop

georganiseerd door Huismuziek


Bladmuziek onmisbaar voor een succesvol lied?  Echt niet!

Leer liederen op gehoor, het oor is de sleutel!


In deze vier sessies leren we tweestemmige liederen op gehoor. We oefenen alle nuances en bijzonderheden die bij de desbetreffende vocale traditie horen. We studeren beide partijen in zodat we via het scherm toch tweestemmig samen kunnen zingen. Het oefenen op gehoor zal je klankverbeelding, je audiogeheugen en andere aspecten van je muzikaliteit vergroten. Ook leer je meerdere liedjes die je makkelijk met zijn tweeën kunt blijven zingen.

18 - 19 maart 2023,  Buitengoed Fredeshiem, Steenwijk-De Bult


Huismuziek Zangweekend

ROMALIEDEREN


Romamuziek, de traditionele muziek van de Roma, is enorm gevarieerd; ze wordt, net als de taal, sterk beïnvloed door de muzikale tradities van het land waar de desbetreffende Roma leven. Romaliederen zijn gloedvol en hartstochtelijk, vol melancholie, verdriet en wanhoop, maar ook vol pure vreugde. We zullen Romaliederen uit alle windstreken zingen. Alle even prachtig, of ze nu hartverscheurend droevig of uitgelaten vrolijk zijn. We leren over het karakter en de emotionele inhoud van de liederen. We gaan op zoek naar onze ‘zigeunerziel’ die kan klagen en treuren, maar ook feesten en lachen. De instrumentalisten van de workshop Balkanbeats zullen een lied begeleiden. Dat levert gegarandeerd een spetterende uitvoering op!

do. 7 december 2023 10.30 - 17.00, Utrecht

vr. 8 december 2023, 10.30 - 17.00, Den Haag


KERSTLIEDEREN

zangcursus van Huismuziek


Deze zangcursus is nog in planning.
Informatie en inschrijving komen later in 2023

Join my facebook pagina  'Tatiana Lina. Vocale wereldmuziek'  to follow information about vocal workshops and performances